Behandlinger

Klinik for Fysioterapi og

Smertehåndtering

 

 

Har du før et besøg på Klinik for Fysioterapi og Smertehåndtering, behov for en samtale omkring dine muligheder, er du meget velkommen til at ringe, eller skrive en e-mail til mig. Brug da Kontakt-siden.

 

Jeg har stor erfaring med træning og behandling til borgere med forskellige gigtlidelser. Leddegigt, Mb. Bechterew, hypermobilitet, piskesmæld (whiplash), spinalstenose samt artrose. MEN du behøver ikke at have gigt for at besøge mig :) Jeg har særligt kompetencer inden for skulder-, ryg- og nakkelidelser, herunder tillige smerter relateret til eksempelvis diskus og nervevæv m.m.. Kommer du med langvarige smerter, vil jeg rådgive dig og træne med dig på baggrund af en kombination af de tilgange der anbefales i smerteforskningen. Uanset hvilke problemstillinger du henvender dig med, vil du opleve at jeg arbejder med en bio-psyko-social tilgang. Det vil sige, at jeg både arbejder med 'klassisk' fysioterapi, der afklarer de muskuloskeletale/kropslige problemstillinger og den betydning og konsekvenser de har for dig, det liv du lever og gerne vil leve.

 

 

1. konsultation

 

Når du kommer på klinikken er der sat god tid af til din første konsultation. Dette er med henblik på at få afklaret hvilke problemstillinger du kommer med og hvad dine behov er.

 

Du vil blive undersøgt grundigt så vi på baggrund af vores samtale og min undersøgelse kan blive mere tydelige på hvad der kan være årsagen til de problemstillinger du henvender dig med.

 

Der bliver i samarbejde med dig lagt en behandlingsplan - her med fokus på hvad der er muligt for dig, dine ønsker og mål.

 

Sidst men ikke mindst følger der tillige en rådgivning og instruktion - tillige i forhold til øvelser såfremt dette anbefales.

 

Mit mål med den første konsultation, er at du går herfra og er afklaret i forhold til mulige årsagssammenhænge, hvad du og jeg kan gøre og tillige med en fremadrettet handleplan der planlægges i fællesskab.

 

 

Opfølgende konsultationer

 

Der er 3 forskellige længder på de opfølgende konsultationer: 20 min, 30 min og 45 min. De fleste vil skulle bruge en konsultation af 30 minutters varighed. Uanset vil jeg rådgive dig bedst muligt. Konsultationen påbegyndes altid med en opfølgning på hvordan det er gået siden sidst.

 

De opfølgende konsultationer vil tage udgangspunkt i dine behov. Der kan arbejdes med smertehåndtering, motivation, behandling på briks, træning inkl. øvelser.

 

© Copyright. All Rights Reserved.