Referencer

Klinik for Fysioterapi og

Smertehåndtering

Referencer

 

Har du været i et forløb hos mig, og har lyst til at dele dine oplevelser med mine nuværende og fremtidige klienter, vil jeg sætte stor pris på at du sender en reference jeg må vise på denne side. Du kan skrive til gorm@gigtogsmerter.dk.

 

Jeg kan give Gorm Høi Jensen min varmeste anbefaling. Gennem 7 år har jeg ved flere lejligheder været så heldig at lande under GHJ´s kyndige, og deltagende behandling. Uden hans indgriben er jeg ikke sikker på hvordan min helbredsmæssige situation havde set ud idag.

GHJ forstår hvad rehabilitering går ud på, og han efterlader ingen uden at have været hele vejen rundt om klienten. Uden hans indgriben havde jeg ikke haft førligheden i benene idag. Derudover lærte han mig osse at stræbe efter et bedre liv med div. diskusprolaps i nakke og ryg, samt at leve med kroniske smerter.

Alle der kommer under hans "vinger" vil få en medspiller af helt særlig støbning. GHJ har X-faktor.

 

Mvh

Gitte Klein Klavsen

Kender fysioterapeut Gorm Høi Jensen gennem 2 år, hvor jeg har modtaget behandling og øvelser i forbindelse med et kompliceret forløb efter en hofteoperation.

Gorm er særdeles faglig dygtig, og vedvarende ”nysgerrig” på sit fag.

Det er meget vigtigt for mig, at møde en fysioterapeut der er imødekommende og lydhør overfor mig som patient. Det er Gorm.

Gorm mestrer et særdeles godt samarbejde, det er vigtigt for mig som patient. Særdeles vigtig når der ikke har været fremgang. Gorm er i hele processen understøttende og motiverende, således at jeg har kunnet få det absolut optimale ud af mine øvelser og behandling. Han har været i stand til, at få mig selv til at sætte nye mål, som jeg ikke troede, var mulige :)

Jeg ser frem til at få behandling i den nye klinik i Langeskov, herfra 5x :) , ud af 5 mulige.

 

Anne-Mette Nielsen, Korinth

 

© Copyright. All Rights Reserved.